4 jele annak, hogy Te más vagy, mint a többiek

Kedves olvasó!

Az alábbi cikkben mellőzném a mindenkire ráhúzható, hamis butaságokat. Elmondhatnám azt, amit hallani akarsz, hogy Te mennyire tökéletes vagy, de nem teszem. Azt tudom csak megerősíteni, amit felismertem én is a saját tapasztalataim alapján és nem valami könyvből idézek, vagy más oldalakról. Kérlek fogadd nyitott elmével és csak akkor gondolkozz rajta, akkor vedd magadra, ha illenek rád. Ha nem, semmi gond. próbálj meg változni és jobb világot, világképet teremteni. A változás belőled indul!

Jó olvasást, és tudati világosságban gazdag napot kívánok!


1. Személyes küldetésednek érzed a világ jobbá tételét

Ha már gyerekkorod óta azon jár az eszed, hogy Te jobb hellyé akarod tenni a világot azzal, hogy mindenkit tudatosságra és tiszteletre, szeretetre, összefogásra biztatsz (több-kevesebb sikerrel) akkor valószínűleg nem azért vagy itt, hogy vagyont halmozz fel és másokat tönkre tegyél a karriered vagy a saját örömöd érdekében, hanem segíteni jöttél e Földre. Ettől a céltól ne térj el, mert Te viheted előrébb az emberiséget a Felemelkedés irányába, HA azt tényleg az igazsággal teszed és hajlandó vagy az eddig hitt dolgaidat megvitatni másokkal és ha ő is elég tudatos, a nézeteiteket átgondolni. Ha azt hiszed mindenben csak neked lehet igazad, tévedhetsz. Próbálj gondolkodni nyitott, tudatos és felemelkedett elmével, ne engedd, hogy a média, vallás, iskolák és iparok megvezessenek. Ezek ellened vannak.

2. Kevés barátod van

Ez szerintem egyértelmű, hogy ha valakinek kevés barátja van, az nem azt jelenti, hogy egy antiszociális őrült, hanem azt, hogy egyedi gondolkodásmódját vagy céljait nem mindenki képes befogadni, illetve Ő maga sem akarja megosztani minden hamis ál-baráttal, csak az igazi, őszinte, hozzá hasonlóan gondolkodó személyekkel. Ha neked ezer és egy barátod van, akkor közöttük keresd az árulót, ne a világban. Ritkítsd meg és ne félj attól, hogy mit szólnak. Legyen 3-4, de igaz, mint 1000-ből 3-4, a többi meg hamis, álszent.

3. Nem mérgezed magad

Millió módon butítják az embereket azért, hogy a lehető legjobban eltérjünk a valóságtól.

Tudtad, hogy a reklámok kizárólag a tudatlanságunkat kihasználva érik el, hogy valamit megvegyünk?

Ha tudatosan akarsz élni, ne mérgezd magad a médiával, a vallással, a gyógyszerekkel, meg mindenféle kamu kutatás mutogatásával. Derítsd ki Te magad az igazságot és bízz a testedben, a lelkedben és az elmédben, illetve figyeld a körülötted lévő apró jeleket. Mert vannak... ha nyitott szemmel élsz. Akik tudatlanok, sosem bíznak másban, csak amit mondanak nekik. 

Mások szedhetnek gyógyszert tonna számra, nézhetik a valótlanság show-kat, a tehetségtelenkutatókat, vagy a hírmentes híradókat. Döntsenek úgy, ha nekik az jó... De valószínűleg ha tudatosan fejlődsz az ő időpazarlásuk közben, Te fogsz a végén győzni. Amíg te tanulsz, fejlődsz, gondolkodsz és a végén ő győzöl, Ő továbbra is fejből fogja tudni a szenny műsorok összes szereplőjének nevét, de még a teljes stáblistát is eléneklik fejen állva, Visszafelé, LITVÁNUL.

4. Magadban hiszel

Ha Te csodákban bízol, akkor vakvágányra tereltek és ott is akarnak tartani. Felőlem maradj ott, nem zavar. De akkor lépj is ki az oldalról, mert itt csak igazságot kapsz és nem azt, amit hallani akarsz. Bocsi...

Ha azt várod, hogy pár imától megváltozik a világ, akkor sajnos elterelték a gondolataidat és elméd a valóságról. Azt akarják elérni, hogy ne Önmagadban keresd a megoldást, hanem az energiád, erőd, hited másba/másra tereld.

Higgy ebben is meg abban is, de magadban semmiképp, hisz Te egy senki vagy, isten irányíthat csak.

- mondja ezt a vallás, csak szebb szavakkal. Nem veszed észre, hogy ezzel lekorlátozzák a képességeid és az önbecsülésed? Hogy ezzel csak azt akarják elérni, hogy mindig csak másra koncentrálj és ne a saját Forrásodból, azaz elmédből és tudatodból meríts erőt egy probléma megoldására vagy egy ötleted megvalósítására?

Ez kell neked, ettől leszel egyedi és menő, mindenki irigykedni fog rád, még Te magad is!

- harsogja a reklám naphosszat, ami rád akar sózni valami puccos órát, öltönyt, telefont, autót, vagy bármilyen terméket, amire szükséged sem lenne igazából, még ha lenne is rá pénzed. Reméljük nincs, mert akkor legalább nem veszed meg azt a hülyeséget.

Magadra költsd vagy a szeretteidre a pénzed. De úgy, hogy ne az ablakon dobáld ki. Ne drága ajándékokra költsd! Menjetek el kirándulni együtt, vagy játsszatok bármikor, bármit, bárhol. Ha az a születésnap nálatok, hogy mindenki vesz az ünnepeltnek egy halom drága cumót és mosolyogva odaadjátok neki, hogy:

Tessék, ezzel a drága izével leplezem azt, hogy semmi ötletem és energiám nem volt arra, hogy bármi szépet, egyedit, vagy őszintét adjak neked.

Akkor inkább ne is adj neki semmit... jobban jársz vele.

Ő biztos örül a drága cuccnak, de Te megbuktál, mint ember. Mert könnyű bemenni a boltba és tömni a nagyvállalatok pénzét újabb milliárdokkal naponta, de egyedit már nehéz kitalálni, ugye... :-)

Biztos vagyok benne, hogy Te - attól független, hogy magadra ismertél-e vagy nem -, tudsz egyedi értéket teremteni. Hidd el, sokkal jobb érzés egy béna rajzot kapni egy botkezű családtagtól, mintha nagy vigyorral a kezedbe nyomna egy mívesen becsomagolt, fél vagyont érő drága dolgot. Ha Te különb vagy másoknál, dolgozz meg keményen egy nagyon rögös úton minden apróságért, de sose légy rabszolga és átvert bolond. Ez a titka mindennek. :)

Ne a drága dolgokban meg az isteni csodákban higgy, hanem magadban, szeretteidben, és próbálj meg az emberiség Felemelkedésében is. Ez a valódi csoda!

Én hiszek. Katasztrofális a helyzet a világban, de ÉN HISZEK! NEKEM EZ A HITEM!


Napi ébresztő gondolatokért lájkold a Felemelkedés oldalt!


Köszönöm a figyelmet!

Tudati világosságban, nyitott látásmódban, szeretetben és örömökben gazdag napot kívánok!

Szeretettel,
Felemelkedett Tudat


Ha tetszett a cikk, kérlek, oszd meg barátaiddal is!
Köszönöm szépen! ❤️

https://felemelkedes.blogstar.hu/./pages/felemelkedes/contents/blog/28113/pics/lead_800x600.jpg
Felemelkedés,intelligencia,megvilágosodás,társadalom,tudatosság
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?