Ha így gondolkodsz, ne várj semmi jót...

Kedves olvasó!

Nem leszek népszerű, tudom. Nem vagyok képes hazudni Neked, hisz azért hoztam létre a blogot, hogy igazságot mondjak ki. Gondold hazugságnak vagy negatív tudatlanságnak, Te dolgod. De szerencsére én elég boldog életet élek (pedig nem vagyok gazdag vagy híres, sőt, szeretem, ha névtelen vagyok, és a háttérből segíthetem az emberiség felébredését!) ezért úgy gondolom adhatok tanácsokat, amit vagy megfogadsz, vagy nem... Te döntésed!

Jó olvasást és tudati világosságban gazdag napot kívánok!


1. Elhiszel minden egyes idézetet

Az idézetek és bölcsességek tényleg nagyon hasznosak, motiválóak, még én is szeretem azokat, amik nem valami önigazoló, mindenkire ráhúzható hamis hülyeséget mondanak ki, hanem valós tanításokat adnak és segítenek egy-egy problémát, érzelmet kifejezni egy képben, vagy egyetlen mondatban.

Gondolj bele, mennyire egyszerű az orránál fogva vezetni a megtört ember. Megszerkesztünk alig 2 perc alatt egy képet amire ráírjuk: "Különleges vagy" - innentől mindenki magára veheti, akár a korrupt politikus, a szeretethiányos tini lány, a rosszindulatú és pesszimista gyűlölködő ember, vagy akár Te magad is!

Nem tudom Te milyen ember vagy, de azt mondom, hogy gondold meg mit hiszel el. Bárki betudja neked mesélni azt, amit hallani akarsz. Minden értelmesebb ember tud egy könyvet kiadni, amiben minden létező szépet és jót leír, de ettől még mindig nem változik meg az életed, legfeljebb jobb kedved lesz. Ám ez félsiker minden téren, úgy érzem... Nem pedig siker. Te döntésed, hogy mit értesz motiváló dolgok alatt, de mindig tudd, hogy az igaz-e rád, vagy csak bemeséled magadnak, mert nem akarsz kilógni a sorból... Ha belátod, hogy nem mindig igaz rád egy kép, akkor máris tudatosabb és sikeresebb lehetsz, mert arra koncentrálsz, amilyen ember valójában vagy. 

2. Isteni csodáktól, mantráktól, elterelt spiritualista gondolatoktól és törvényektől várod a "megváltást"

Mondogathatod naphosszat az imákat a bőségért és a jobb élet elérése érdekében. Hihetsz töretlenül, szorongathatod a kabalád, megtanulhatsz mindenféle varázslatokat mondani, vagy épp megnézheted a Titok című filmet, amiben alig 20% az igazság. 

Természetesen a spiritualizmus a valóság. Azért, mert erre van bizonyíték. Én, vagy Te, vagy mások. Akik felébredtek, mind tudják: Van élet a halál után (és a halál előtt is, ha felébredsz!) illetve azt is érzik ezek a tudatos emberek, hogy a világot eltorzította a média, a vallás, az oktatás, a politika és egyes iparágak, nagyvállalatok. Mindegy miben hiszel, de én azt javaslom - mint tudatos és szerény, mégis szerethető, egészséges és segíteni akaró lélek -, hogy kezdj el gondolkodni. Kezdj el hinni önmagadban. Nem rossz dolog, hidd el. ismerd meg magad, meríts erőt Önmagadból, mert csak ott találhatsz valódi igazságot. 

Folytathatod a bűvésztrükköket és a templomi fohászkodást, de szerény tudásom szerint még sosem hozott ez bőséget, vagy tudatosodást az emberi elmébe., kizárólag korlátokat és az energiánk elpocsékolását egy nemlétező alakhoz, aki sajnos nem segít nekünk. Talán fáj ezt olvasnod, de hidd el, nekem nem ez a célom. Nekem az, hogy boldog legyél. Semmi pénzem ebből. Ha akarnék, kiadnék egy könyvet hamis önigazolásokkal és meggazdagodnék, de én nem akarok mást, csak azt, hogy tudatos legyél és boldog.

3. Ha a kormánynak és a társadalomnak hiszel mindig

Ha mindig a másikat majmolod, követed a stílust, a divatot, sosem mész ki egyetlen egy hibával sem az utcára (kusza haj, egy pattanás, egy seb az arcon, egy rossz smink, egy kevésbé elegáns öltözet) akkor gratulálok, buta vagy!

Ha naphosszat ülsz a gép és TV előtt, sosem leszel senki, csak egy átlagos ember, akire sosem fog senki emlékezni a rokonokon/ismerősökön kívül. Szerintem neked az a célod, hogy maradandót alkoss és elérjen a bőség anyagi- és tudati szinten is.

A számítógép rengeteg tanulási lehetőséget ad. Ha te fészbukra, instagramra, ismerkedésre, netkapcsolatra, meg hivatalos, kormányközeli oldalak böngészésére használod, Téged mindig megfognak vezetni és irányítani fognak. Igen, így bizony. Ők mondják meg mit gondolj, kb. 90%-ban. A többi pedig a maradék eszed, ami rájöhetne: A média csak a szart ömleszti, hiába nézel meg egy híradót, egy valóság show-t, egy tehetségkutatót, ettől még nagyobb senki leszel, mert elpazarlod az erőd és az időd is!

Fel kell hagynod az időpocsékolással és cselekedned kell: Meg kell változtatnod a világot!

4. Utoljára mikor olvastál el egy értelmes könyvet, cikket, kutatást ami nem hazudik neked?

Ne lepődj meg a sikertelen és boldogtalan életeden, ha csak guruk, divatlapok, pletyka magazinok és hasonló szennyek olvasásával töltöd az időt és nem önfejlesztéssel. Az embernek mindig kell az önfejlesztés, a tudatosodás, a nagyobb szintre lépés. Amikor azt mondod:

Hű, tavaly még milyen buta voltam, idén meg mennyire más lettem, mennyire másképp gondolkodom, mennyire empatikus, tehetséges, sikeres és jobb kedvű lettem!

Akkor sikeresen fejleszted magad és tudatosodsz!!!

Ha valóban sikeres akarsz lenni bármilyen téren, ne késlekedj! Valósítsd meg az álmaid! Kezdj neki ma!

De ehhez muszáj elkezdened fejlődni, mert hiába van bármilyen diplomád, ha nem érted a világot és legfőképp Önmagad!

Vegyél halomra könyveket (csak megbízhatóakat!) és ess neki! Hallgass hanganyagokat sikeres és felébredt emberektől (ne korrupt, csaló, kormány által felfuttatott sztároktól!) Számolj be nekem az olvasottakról vagy arról, mennyivel jobban érzed magad, mintha megnéztél volna egy Valótlan Világot a TV-ben, vagy egy X-FUCKtort.

Írj nekem és mondd el, kíváncsi vagyok.
ITT ELÉRSZ ENGEM BÁRMIKOR!

5. Légy nyitott a változásra!

Ha azt hiszed, hogy a másik hülye azért, mert ő nem eszik állatokat, nem részegedik le minden hétvégén, nem néz TV-t, nem gyűlölködik, nem követi a társadalmat, nem akar megfelelni másoknak és nem egyezik a véleményetek és ezért Te "leoltod" akkor kettőtök közt Te vagy a tudatlan!

Próbáld meg kideríteni az igazságot és ne törődj bele abba, amit beléd neveltek vagy tanítottak az iskolában.

Én ateista vagyok, magamban hiszek és nem istenhez fohászkodok, nem is bűvészkedek és egy trükköm van a sikeres élethez:

Magamnak megfelelek, olvasok rengeteget, hasznos filmeket nézek, nem áltatom magam hazugságokkal és nem vagyok hajlandó rabszolgaként élni. Változtatni akarok! És Te?


Napi ébresztő gondolatokért lájkold a