KIK IS A VALÓDI TERRORISTÁK?

Kedves olvasó!

Az alábbi cikkben szeretném bemutatni a videót, melyet nemrég töltöttem fel a Felemelkedés Facebook oldalára. Hogy miért? Csak mert erről senki nem beszél. Ez a szőnyeg alá van söpörve, vagy ha pár tudatlan meglátja, még örül is az elnyomottak szenvedésének. Hadd ne kelljen mondanom, hogy ez mennyire kicsinyes gondolkodás. Ha Te neked még nem vette el a józan eszed és a szerető szíved a világ és a hatalom, akkor meglátod az értelmét a videónak: A valódi terroristák nem a határainkon át jönnek. A valódi terroristák már rég köztünk vannak. Őket hívják az emberek vezetőinknek.

Jó olvasást, és tudati világosságban gazdag napot kívánok!


A videóban apró részletek láthatóak egy-egy szörnyű tragédiáról, halálról, robbantásról vagy sebesültekről. Köztük gyerekek, felnőttek, idősek, tehát minden korosztályban van rengeteg halott és súlyosan sebesült. Kétféle ember létezik jelenleg.

A többség (99%) azt hiszi ők terroristák és fenyegetést jelentenek bárkire. Mindenki magához szorítja a kis ájfonját, beül egy sarokba és félti az életét olyanoktól, akik épp haldokolnak a hazájukban, vagy több ezer kilométert sétálnak azért, hogy TÚLÉLJÉK A HÁBORÚT!

A tudatos gondolkodók (1%) pedig tudja, hogy a menekültáradat nem vészjelzés vagy holmi "megszállás", amiket a média meg a sok hülye terjeszt, hanem egy KÖVETKEZMÉNY.

Minek a következménye?

Annak, hogy még mindig képesek az emberek hinni egy öltönyös, nagyorrú, hazudozónak. Legyen az török, magyar, román, német vagy bármilyen nemzetiségű politikus, mind ugyanazt akarják. Ha Te abban hiszel, hogy ők irányítanak és majd megoldást találnak erre (arra, amit eleve így terveznek a valódi vezetőkkel karöltve) akkor Te hihetetlen naiv, megvezetett őrült vagy.

A megoldás kizárólag a hatalom teljes megszüntetése. A valódi hatalomról beszélek. A pénzes őrült, pszichopata vezetőkről, akik még a politikusainkat és csak bábon rángatják, hogy nehogy nekik kelljen felelősséget vállalni azért, amit évszázadok óta, generációról-generációra szállva folytatnak: A világ tönkretételét.

ÖSSZEFOGLALVA

Ha azt hiszed, hogy a menekültek rosszak, átvertek. Ha azt hiszed félni kell tőlük, őrült vagy. Ha azt hiszed ők nagyobb veszélyt jelentenek rád, mint bármelyik zűrös és bűnöző honfitársad, akkor buta is vagy.

Ha tudod min mennek keresztül és befogadó, kedves és nem rasszista módon tekintesz bármelyikőjükre, akkor ezt viszonozni fogják. Ha szerinted nem, akkor hidd ezt. Zárkózz be a házadba és morogj magadban. Én saját tapasztalataim alapján mondhatom, rendkívül barátságos a legtöbb. Nem tudok az összesről így nyilatkozni. Ahogy köztünk, köztük is van buta, tudatlan és akár rossz ember. De ha csak azt látjuk meg köztük, akkor mi is buta, tudatlan és rossz emberek vagyunk, ez az igazság. Általánosítani meg csak a hülyék szoktak, ne feledd.

Tekintsd hát meg a videót, és gondolkozz el, kik a valódi terroristák a világon?

Napi ébresztő gondolatokért lájkold a Felemelkedés oldalt!


Köszönöm a figyelmet!

Tudati világosságban, nyitott látásmódban, szeretetben és örömökben gazdag napot kívánok!

Szeretettel,
Felemelkedett Tudat


Ha tetszett a cikk, kérlek, oszd meg barátaiddal is!
Köszönöm szépen! ❤️
https://felemelkedes.blogstar.hu/./pages/felemelkedes/contents/blog/28329/pics/lead_800x600.jpg
Hatalom,háttérhatalom,hazugság,menekültek,terrorizmus
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?