Motiváló történetek

Lássuk!

Tanulj a nagyoktól

Tanulni akarok!

A hatalom csapdájában

Tudni akarom!

Az intelligens emberek 4 fő ismérve

Előfordulhat, hogy még magunkról sem tudjuk, hogy többre lennénk képesek és a hamis illúziók - melyeket gondosan kiterveltek ellenünk - elhomályosítja elménket, ezért nem ismerjük meg MAG-unkban, hogy mi magunk is többre lennénk hivatottak intelligens egyénként.

Unity (Egység) - A film, amit minden embernek látnia kell...

A Unity azoknak készült, akik képesek meglátni magukban és a világban a hibát. Képesek kritikusan gondolkozni, tisztán látni a világ problémáit és tenni azért, hogy jobb legyen minden. Eltűnjön a szegénység, megváltozzanak az étkezési szokások (vegán életmódra), ne bántsák sem az embert, sem az állatot, sem a környezetet.

Mi az a tudatos álmodás?

Sokan nem tudják, de álmainknak rendkívül nagy szerepe van abban, hogy az elménk megfelelően működjön és a fizikai egészségünk is a helyén legyen a mentális állapottal karöltve. Ha elég merészek vagyunk és nyitottak, ezen felül akár problémákra is megtalálhatjuk a megoldást az álmok segítségével.

Így irányítják a gondolataidat

Azt hiszed tudod, mit veszel, mit próbálsz ki, vagy mit ajánlasz tovább a társadalomnak? Folyik a tudatalatti elmeprogramozás. Ha figyelmen kívül hagyod, ne csodálkozz, hogy rossz az életed és rossz irányba fejlődsz.

Ha utálod a menekülteket, magadat utálod.

Azt mondják, mintegy 70 millió menekült jött Európába. Európa lakossága 730 millió. Rengeteg terrorista jön köztük, és elakarják foglalni a hazánkat... Mondja ezt a média és a tudatlan, elmebeteg emberek. :-)
Ha megakarod látni a valódi okot, olvass tovább. Csak nyitott elmével!

10 jele annak, hogy felébredtél.

Amikor egy felébredt, tudatos ember körbenéz a világon, rendkívül elkeseredik. Hatalmas badarságokat képesek mondani az elvakult, manipulált emberek - és még komolyan is gondolják -, ami minket néha felbosszanthat, hisz Mi mindig jó szívvel, egészséges tudatállapotban, kritikusan, vagy szeretettel gondolkodunk és cselekszünk, ő viszont elutasítja és flegmán, nagyképűen fröcsögve mondja az arcunkba a saját elferdített valóságát.

Motiváció – Kanya Sesser

Ez a lány nem hátrányként, hanem lehetőségként tekint arra, hogy nincsenek lábai. Amikor kamera elé áll, nemcsak önmagát mutatja meg, hanem az élettörténetét is közvetíti az emberek számára. Megmutatja, hogy aki más, az nem rosszabb, kevésbé szép, megvetendő vagy sajnálatra méltó, hanem egyszerűen csak más.

3 árulkodó jele annak, hogy egyre tudatosabb emberré válsz.

Az, hogy elindulsz a megértés és a megnyílás mezején, csodálatos érzés. Évről-évre fejlődik a személyiséged, kommunikációd, világképed, intelligenciád és egy csodálatos emberré válsz, aki megérti: Nincs helye hazugságnak, erőszaknak és tudatlanságnak a világban.

A világbéke étrend - A spirituális egészségért és társadalmi harmóniáért.

Amint látjuk, kultúránk mindent átható meggyőződése az állatok feletti uralomról, megevésükről és árucikké tételükről egy élő örökség, ami legerőteljesebb közös szertartásunkkal, az ételek elfogyasztásával adódik át egyik nemzedékről a másikra. Ez viszont rossz!

Motiváció – Zack Ruhl

Rengeteg kifogást gyárthatunk, hogy mi miatt kezdjünk bele "majd hétfőn", "majd nyáron", "majd holnap", vagy épp "majd ha nem fáj ennyire a..." de a magunk által kreált indokok mindig csak jönnek és jönnek. Kezdd el MOST!

Ezeket a cikkeket olvastad már?