Ha így gondolkodsz, ne várj semmi jót...

Rengeteg módja van annak, hogy sikereket érjünk el, de a különböző mantrák mormolása sosem fog semmiben segíteni, ahogy az istenhez való fohászkodás sem. Lássunk tisztán, hazugságok nélkül...

Mi az a tudatos álmodás?

Sokan nem tudják, de álmainknak rendkívül nagy szerepe van abban, hogy az elménk megfelelően működjön és a fizikai egészségünk is a helyén legyen a mentális állapottal karöltve. Ha elég merészek vagyunk és nyitottak, ezen felül akár problémákra is megtalálhatjuk a megoldást az álmok segítségével.

Motiváció – Kanya Sesser

Ez a lány nem hátrányként, hanem lehetőségként tekint arra, hogy nincsenek lábai. Amikor kamera elé áll, nemcsak önmagát mutatja meg, hanem az élettörténetét is közvetíti az emberek számára. Megmutatja, hogy aki más, az nem rosszabb, kevésbé szép, megvetendő vagy sajnálatra méltó, hanem egyszerűen csak más.

Motiváció – Zack Ruhl

Rengeteg kifogást gyárthatunk, hogy mi miatt kezdjünk bele "majd hétfőn", "majd nyáron", "majd holnap", vagy épp "majd ha nem fáj ennyire a..." de a magunk által kreált indokok mindig csak jönnek és jönnek. Kezdd el MOST!

Ezeket a cikkeket olvastad már?