KIK IS A VALÓDI TERRORISTÁK?

Ha azt gondolod, hogy a terroristák a határainkon át próbálnak áttörni és "elfoglalni az országot és Európát" akkor Téged jól átvertek a valódi terroristák.

Bilderberg 2016: Most döntenek az életünkről

Szerda déltől vasárnap délutánig szigorú korlátozások lépnek életbe a zárt ajtók mögött zajló (egykor titkos) Bilderberg-találkozó miatt, ahol saját országuk törvényeit megszegve, a sajtó nyilvánosságát kizárva és a főáramú média teljes hírcsendje mellett találkoznak egymással a politika, a pénzvilág és a hadiipar legjelentősebb báb-vezetői.

John Trudell 1980-as jóslata: Masina Világ (magyar felirattal)

A 2015-ben elhunyt aktivista, író, költő, zenész a háttérhatalomról és rendkívül aktuális dolgokról beszél. Pedig a hangfelvétel 1980-ban készült...

Így irányítják a gondolataidat

Azt hiszed tudod, mit veszel, mit próbálsz ki, vagy mit ajánlasz tovább a társadalomnak? Folyik a tudatalatti elmeprogramozás. Ha figyelmen kívül hagyod, ne csodálkozz, hogy rossz az életed és rossz irányba fejlődsz.

Ha utálod a menekülteket, magadat utálod.

Azt mondják, mintegy 70 millió menekült jött Európába. Európa lakossága 730 millió. Rengeteg terrorista jön köztük, és elakarják foglalni a hazánkat... Mondja ezt a média és a tudatlan, elmebeteg emberek. :-)
Ha megakarod látni a valódi okot, olvass tovább. Csak nyitott elmével!

A világbéke étrend - A spirituális egészségért és társadalmi harmóniáért.

Amint látjuk, kultúránk mindent átható meggyőződése az állatok feletti uralomról, megevésükről és árucikké tételükről egy élő örökség, ami legerőteljesebb közös szertartásunkkal, az ételek elfogyasztásával adódik át egyik nemzedékről a másikra. Ez viszont rossz!

Így rugdosnak le minket a lejtőn

A trükk, amit épp rajtunk alkalmaznak, azt célozza, hogy lekapcsolja az értelmet, hogy az ember állatként viselkedjen, és pusztán reagáljon, mérlegelés nélkül.

A demokrácia csapdája

A demokrácia a tömegek uralma. A demokrácia a történelem legnagyobb politikai vívmánya. Sokan nagyjából ennyit tudnak a demokráciáról. A legstabilabban az az elképzelés tartja magát, hogy nincs semmi, ami ennél a politikai berendezkedésnél jobb lenne.

Ezeket a cikkeket olvastad már?