4 jele annak, hogy Te más vagy, mint a többiek

Nem fogok mindenkire ráhúzható hamis hülyeségeket megosztani veled csak azokat, amiket én is megélek nap, mint nap, mint felemelkedett, tudatos ember. Lássuk...

Ha így gondolkodsz, ne várj semmi jót...

Rengeteg módja van annak, hogy sikereket érjünk el, de a különböző mantrák mormolása sosem fog semmiben segíteni, ahogy az istenhez való fohászkodás sem. Lássunk tisztán, hazugságok nélkül...

7 dolog, ami megváltozik, ha nem eszel többé húst.

Tudod mi történik, ha megvilágosodsz és megváltoztatod a gondolkodásod egy új táplálkozási szokás felvételére? Ezt szedjük 7 pontra, hogy lásd: A tudatosodás egy szintje és a megoldás maga a vegán életmódra való áttérés (is) lehet.

Hogyan készíts vegyszermentes fogkrémet?

Sokat hallani a bolti fogkrémek káros összetevőiről, illetve a bennük lévő fluorid hatásáról a szervezetre. Szeretnénk egy kis segítséget nyújtani azoknak, akik nem tudják, hogy mivel helyettesíthetnék a vegyszerdús fogkrémeket. Az alábbiakban rendkívül egyszerűen elkészíthető receptek találhatóak, felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.

Az intelligens emberek 4 fő ismérve

Előfordulhat, hogy még magunkról sem tudjuk, hogy többre lennénk képesek és a hamis illúziók - melyeket gondosan kiterveltek ellenünk - elhomályosítja elménket, ezért nem ismerjük meg MAG-unkban, hogy mi magunk is többre lennénk hivatottak intelligens egyénként.

Mi az a tudatos álmodás?

Sokan nem tudják, de álmainknak rendkívül nagy szerepe van abban, hogy az elménk megfelelően működjön és a fizikai egészségünk is a helyén legyen a mentális állapottal karöltve. Ha elég merészek vagyunk és nyitottak, ezen felül akár problémákra is megtalálhatjuk a megoldást az álmok segítségével.

10 jele annak, hogy felébredtél.

Amikor egy felébredt, tudatos ember körbenéz a világon, rendkívül elkeseredik. Hatalmas badarságokat képesek mondani az elvakult, manipulált emberek - és még komolyan is gondolják -, ami minket néha felbosszanthat, hisz Mi mindig jó szívvel, egészséges tudatállapotban, kritikusan, vagy szeretettel gondolkodunk és cselekszünk, ő viszont elutasítja és flegmán, nagyképűen fröcsögve mondja az arcunkba a saját elferdített valóságát.

3 árulkodó jele annak, hogy egyre tudatosabb emberré válsz.

Az, hogy elindulsz a megértés és a megnyílás mezején, csodálatos érzés. Évről-évre fejlődik a személyiséged, kommunikációd, világképed, intelligenciád és egy csodálatos emberré válsz, aki megérti: Nincs helye hazugságnak, erőszaknak és tudatlanságnak a világban.

Ezeket a cikkeket olvastad már?